Gastronomické povídání o světových kuchyních
Extrémní kuchyně – Milan Václavík
Poznejte netradiční chutě z celého světa. Jídla, která jsou v nejodlehlejších koutech naší planety velkou delikatesou a jinde jejich konzumace nahání husí kůži. Jak chutná tarantule nebo smažený štír? Navštivte hadí vesnici ve Vietnamu nebo objevte chuť Malajsie s nejsmradlavějším ovoci na světě. Přednáška je spojena s ochutnávkou exotického ovoce.
Přednáška se bude konat v Celnici v zahradě Löw Beer vily, 27. 9. 2019 od 17:00. Kapacita účastníků je omezená a lístky se budou pro zájemce k dispozici u vstupu do vily.
Akce je hrazena z projektu “Strategie integrace cizinců ve městě Brně II”, financovaného ze státního rozpočtu Ministerstva vnitra České republiky na výdaje realizované v rámci projektu obcí na podporu integrace cizinců na lokální úrovni v roce 2019